Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
MargreetDVD 8
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten Ik hoop dat u met veel plezier Margreet DVD 8 gaat bekijken! Fijn dat er in deze wereld van veel hetzelfde toch telkens weer iets anders opduikt. En dat u iemand be
Winkel verderMijn winkelmandje
Zie de zon weer schijnen DVD
Plaats in mandje
Prijs: € 12,00


Vergroten
10,-- euro + 2,-- euro verzendkosten.Dominee Eppe Gremdaat is misschien wel de bekendste en prettigste dominee van Nederland. Talloze mensen vinden troost en frisse inzichten door de onconventionele manier waarop ds. Gremdaat tegen het leven aankijkt. Zonder het ooit te hebben over het geloof of belerend te zijn reikt hij eenieder onverwachte manieren aan om kleine en grote problemen het hoofd te bieden, en geeft hij nieuwe motivatie om dagelijks positiever, gelukkiger en dynamischer in het leven te staan.

Op deze dvd treft u 10 opbeurende preken om de donkere dagen van het najaar vol goede moed door te komen.


Bevat de volgende preken:

1. Optimisme kun je leren
2. Tegen de vakantie opzien
3. Ik wil uit het vak stappen
4. Buiten is het lente maar binnen is het winter
5. Kan een homo hetero worden
6. Beledigen....kent u die uitdrukking?
7. Ik zoek naar evenwicht in mijn leven
8. Bezetting
9. Ik ben verliefd
10. Ik zoek in december altijd zo naar liefde
Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl