Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
MargreetDVD 6
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten Dominee Gremdaat zoekt problemen... In deze aflevering vindt een nog jeugdig persoon dat hij op Mark Rutte lijkt. Hij ervaart dat als een hinderlijk probleem en vra
Winkel verderMijn winkelmandje
Reserveer uw kaarten via ons nieuwe ticketsysteem
Geplaatst op 21/4/2010 door de redactie.
..........................................................................................................

Het Betty Asfalt Complex is gehuisvest in een prachtig, monumentaal pand aan de Nieuwezijds Voorburgwal 282 in het het hartje van Amsterdam. Vlak bij het Paleis op De Dam aan de ene kant en Het Spui aan de andere kant.

Vervoer: tramlijn1-2-5, halte Dam of Spui, lijn 13,14,17, halte Dam, lijn 4,9,16,24,25, halte Dam en diverse bussen. Twee a drie minuten lopen vanaf al deze haltes. Het Centraal Station is ca 12 minuten lopen. Met de auto ook goed te bereiken; u kunt uitstappen voor de deur en s'avonds en in het weekend is parkeren aan de achterliggende Spuistraat of grachten vaak ook geen probleem. Als u geluk heeft kan het zelfs voor de deur en de dichtstbijzijnde parkeergarages zijn: De Bijenkorf (Q-park - Beursplein 15) of De Kolk (Nieuwezijds Kolk 18).
 
Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl