Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
Jeroen Krabbe Dum Vivimus Vivamus
10,00 euro + 2,-- euro verzendkostenDe vader van Jeroen Krabbé, in de jaren ’40 tekenleraar, bewaarde vrijwel alle kindertekeningen van zijn zoon en voorzag  ze van Jeroen&rsquo
Winkel verderMijn winkelmandje
Jeroen Krabbe Dum Vivimus Vivamus
Plaats in mandje
Prijs: € 12,00


Vergroten
10,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

De vader van Jeroen Krabbé, in de jaren ’40 tekenleraar, bewaarde vrijwel alle kindertekeningen van zijn zoon en voorzag  ze van Jeroen’s eigen uitleg. Jeroen Krabbé gebruikte die tekeningen, gecombineerd met foto’s uit dezelfde tijd, als uitgangspunt voor een serie schilderijen. Uit de tekeningen bleek zijn grote fantasie en uit de foto’s zijn isolement. De schilder Krabbé keek vanuit het heden terug naar zijn kindertijd, herinterpreteerde en creëerde een indrukwekkende serie schilderijen. 

Net als in het vorige atelierbezoek ‘De ondergang van Abraham Reiss’  praat Krabbé vol passie over zijn creaties. Mooi om te zien hoe een kunstenaar één wordt met zijn werk.

Paul Haenen


Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl