Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
Als liefde van twee kanten komt...
Mooi zwart T-shirt met de tekst: "Als liefde van twee kanten komt... Doe jij dit en doe ik dat. (Margreet Dolman)"Verkrijgbaar in de maten: M L XL XXLVermeld bij uw bestelling welke maat U wilt!
Winkel verderMijn winkelmandje
DVD Gremdaat in Europa Nog steeds actueel!
Geplaatst op 2/12/2010 door de redactie.

Blij met een resultaat... kent u die uitdrukking?

Het overkwam mij toen ik gisteren naar Dominee Gremdaat in Europa keek. Met Niels Schröder, Dammie van Geest en Mike Starink heb ik hard gewerkt aan een prachtige reisdvd. En hoewel ik het moeilijk vind om mijzelf op het tv-scherm te aanschouwen, kon ik gisteren een glimlach niet onderdrukken. Ik denk dat veel mensen zullen genieten van de prachtige beelden van o.a. Venetië, Berlijn en Londen maar dat mensen ook troost en evenwicht weten te putten uit mijn persoonlijk woorden. Het is altijd fijn als mensen na afloop van een preek of een overdenking zeggen: 'Goh, dominee Gremdaat, wat hebt u mij weer geweldig gesteund, ik kan het leven weer aan.' Bij het aanschouwen van deze dvd zullen die reacties er zeker komen.

Wat fijn
om op het juiste moment en bij de juiste mensen een hart onder de riem te steken. Want begrip en zachtheid is in deze harde en verscheurde wereld wel op zijn plaats. De dvd Dominee Gremdaat in Europa is nu uit en via onze website http://www.bettyasfalt.nl of in ons theater Het Betty Asfalt Complex verkrijgbaar.

Wist u dat er een prachtige dominee Gremdaat facebook site is? Een enthousiaste jongeman heeft de site opgezet en houdt hem ook bij. 

Ik wens u een fijne voortzetting.  Gremdaat op uw congres of symposium
Geplaatst op 15/3/2008 door de redactie.

Dominee Gremdaat is net als Margreet Dolman  een veelgevraagd spreker op congressen, symposia, jubilea en openingen. Het is fijn als een inhoudelijk zwaar congres relativerend, maar wel too the point, wordt afgesloten. Een bevrijdende afsluiting of een stimulerende opening.
Voor informatie kunt u zich wenden tot dhr. D.van Geest kantoor@bettyasfalt.nl
  of 020-6204748Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl