Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
Wij vonden elkaar
Nummers op deze cd uit 1990 zijn o.a.:- Wij vonden elkaar- Een beetje misselijk- Vrolijk Inzicht- Ik weet het niet- Wie heeft gelijk- Te gevoelig- Mama, waar ben je- Fijn gesprek
Winkel verderMijn winkelmandje
Paul Haenen Tot nu toe
Plaats in mandje
Prijs: € 26,95


Vergroten

24,95 euro + 2,-- euro verzendkosten

Wilt u een gesigneerd exemplaar van Paul Haenen ontvangen. Dan moet u bij betaling via Ideal bij opmerkingen: gesigneerd zetten.

Journalist, schrijver, (stem)acteur, programmamaker en mensen-mens Paul Haenen doet al op jonge leeftijd van zich spreken, wanneer hij als 17-jarige achter de radiomicrofoon van jeugdomroep Minjon plaatsneemt. Niet lang daarna volgt zijn bijzondere, soms licht absurdistische, journalistieke werk voor onder andere de Vara, KRO en VPRO. Vanaf eind jaren '80 maakt hij nagenoeg een decennium lang zijn human interest-programma's voor de VPRO, dikwijls vanuit het Betty Asfalt Complex, zijn eigen theater. Daarna volgen de interviewprogramma's die hij op geheel eigen wijze maakt voor Net5 en RTL 4 en daarna weer terug bij VPRO, de NPS en nog steeds op MargreetDVD, zijn eigen dvd-tijdschrift.Disc 1: Begin en Doorbraak
Voor de VPRO, de Vara en de KRO maakt hij in de jaren '60 en '70 bijzondere en spraakmakende programma's. Hij spreekt stemmen in voor animaties en krijgt bekendheid en populariteit als Margreet Dolman en Dominee Gremdaat.

Disc 2: Grillig en Eigenzinnig
In Haenens humoristische praatprogramma's is er veel aandacht voor de mens. Niet alleen BN'ers komen bij hem aan het woord. Ook mensen uit het publiek en kijkers die bijzondere brieven sturen, mogen hun verhaal doen. Daarnaast trekt Margreet Dolman
veelvuldig ten strijde tegen maatschappelijk onrecht en de onnodige verwoesting van de natuur.

Disc 3: Journalistiek en Diepgang
Haenen gaat graag lang de diepte in met zijn gasten en daartoe zijn de vensterbankgesprekken van Margreet Dolman een mooi middel. De spontane inbreng van voorbijgangers is daarbij overigens ook altijd welkom. Ook maakt Haenen (als zichzelf, als Margreet Dolman of als Dominee Gremdaat) interactieve gesprekken op locatie.

Disc 4: Karakters en Humor
Bob Guttering, zijn (ex-)vrouw Emmy Kapoek en haar moeder Raldy Kapoek maken heel wat mee. Ook zwerver Buster Fonteyn leidt een veelbewogen bestaan, dat hij ook hartstochtelijk bezingt. Voor de morele beschouwingen en verdieping zorgt Dominee Eppe Gremdaat. Zijn emotionele en passievolle preken zijn een weldaad voor de geest.

Woont u in Belgie dan kunt U niet via Ideal betalen. U kunt uw bestelling op een ander manier plaatsen. Stort het bedrag van uw bestelling vermeerderd met de hogere verzendkosten ( E 3,50 voor een DVD (of boek) of E 5,50 voor een T-shirt) op onze belgische ING rekening : 310-1604634-49 tnv Betty Asfalt Produkties , Amsterdam en stuur daarnaast een mail naar kantoor@bettyasfalt.nl en vermeld uw bestelling en uw naam en adres. Zo gauw uw betaling binnen is sturen wij het bestelde op.
Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl