Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
MargreetDVD 14
9,95 euro + 2,-- euro verzendkostenvrolijke diepte... kent u die uitdrukking?Ik moest daar aan denken toen ik deze dvd mocht aanschouwen. Bijna 3 uur lang louter gepassioneerde mensen. De een gee
Winkel verderMijn winkelmandje
Jeroen Krabbe Dum Vivimus Vivamus
Plaats in mandje
Prijs: € 12,00


Vergroten
10,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

De vader van Jeroen Krabbé, in de jaren ’40 tekenleraar, bewaarde vrijwel alle kindertekeningen van zijn zoon en voorzag  ze van Jeroen’s eigen uitleg. Jeroen Krabbé gebruikte die tekeningen, gecombineerd met foto’s uit dezelfde tijd, als uitgangspunt voor een serie schilderijen. Uit de tekeningen bleek zijn grote fantasie en uit de foto’s zijn isolement. De schilder Krabbé keek vanuit het heden terug naar zijn kindertijd, herinterpreteerde en creëerde een indrukwekkende serie schilderijen. 

Net als in het vorige atelierbezoek ‘De ondergang van Abraham Reiss’  praat Krabbé vol passie over zijn creaties. Mooi om te zien hoe een kunstenaar één wordt met zijn werk.

Paul Haenen

MargreetDVD 14
Plaats in mandje
Prijs: € 11,95


Vergroten
9,95 euro + 2,-- euro verzendkosten

vrolijke diepte... kent u die uitdrukking?

Ik moest daar aan denken toen ik deze dvd mocht aanschouwen. Bijna 3 uur lang louter gepassioneerde mensen. De een geeft zich in de vensterbank prijs, zoals Richard Groenendijk, Tygo Gernandt, Jon van Eerd, Trea Dobbs, André Rieu en Brigitte Kaandorp. Anderen voeren merkwaardige gesprekken, zoals Bob en Vicky. Deze dvd is een uniek geheel en een mooi evenwicht tussen humor, diepgang en troost. En ook als je een gesprek voor de 2e, 3e of 10e keer ziet wordt je er weer vrolijk van en krijg je hernieuwde levenslust. Echt een Margreetdvd om te koesteren en met recht... vrolijke diepte.

Veel kijkplezier en een fijne voortzetting,
Dominee Eppe Gremdaat

       Bekijk HIER de promo of klik op onderstaande foto


MargreetDVD 13
Plaats in mandje
Prijs: € 12,00


Vergroten
10,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

Een eerste selectie van hoogtepunten uit het tv programma
Margreet Dolman Begrijpt ‘t... kent u die uitdrukking?


Ik heb het met plezier gedaan, niet alleen omdat je vrolijk wordt van de bijzonder ontspannen gesprekken, maar ook omdat het stof tot nadenken geeft. In zowel de reportages als in de gesprekken in de vensterbank ervaar je een combinatie van schoonheid, humor en bevlogenheid. En dat tref je ook aan in de dynamische bijdragen van Mike Starink. Ik hoop dat u er net zo vrolijk van wordt als ik en mijn vrouw Geurtie dat werden na het zien van al die gevarieerde bekende en onbekende Nederlanders en Vlamingen.

Ik wens u veel kijkplezier met deze 13e Margreetdvd.

Dominee Eppe Gremdaat

Op deze dvd o.a.:

Rick de Leeuw, Ward de Waele, Frederique Spigt, Amrita en Bert Broodje,
Ralph Moorman, Paulien Cornelisse, Thom Goderie, Roel Renmans
Onverwachts bezoek (Amerikaanse vrouw verrast Tim Zijlstra)
Ard Wolthuis, Philippe Delvaux en Sara KroosPaul Haenen Tot nu toe
Plaats in mandje
Prijs: € 26,95


Vergroten

24,95 euro + 2,-- euro verzendkosten

Wilt u een gesigneerd exemplaar van Paul Haenen ontvangen. Dan moet u bij betaling via Ideal bij opmerkingen: gesigneerd zetten.

Journalist, schrijver, (stem)acteur, programmamaker en mensen-mens Paul Haenen doet al op jonge leeftijd van zich spreken, wanneer hij als 17-jarige achter de radiomicrofoon van jeugdomroep Minjon plaatsneemt. Niet lang daarna volgt zijn bijzondere, soms licht absurdistische, journalistieke werk voor onder andere de Vara, KRO en VPRO. Vanaf eind jaren '80 maakt hij nagenoeg een decennium lang zijn human interest-programma's voor de VPRO, dikwijls vanuit het Betty Asfalt Complex, zijn eigen theater. Daarna volgen de interviewprogramma's die hij op geheel eigen wijze maakt voor Net5 en RTL 4 en daarna weer terug bij VPRO, de NPS en nog steeds op MargreetDVD, zijn eigen dvd-tijdschrift.Disc 1: Begin en Doorbraak
Voor de VPRO, de Vara en de KRO maakt hij in de jaren '60 en '70 bijzondere en spraakmakende programma's. Hij spreekt stemmen in voor animaties en krijgt bekendheid en populariteit als Margreet Dolman en Dominee Gremdaat.

Disc 2: Grillig en Eigenzinnig
In Haenens humoristische praatprogramma's is er veel aandacht voor de mens. Niet alleen BN'ers komen bij hem aan het woord. Ook mensen uit het publiek en kijkers die bijzondere brieven sturen, mogen hun verhaal doen. Daarnaast trekt Margreet Dolman
veelvuldig ten strijde tegen maatschappelijk onrecht en de onnodige verwoesting van de natuur.

Disc 3: Journalistiek en Diepgang
Haenen gaat graag lang de diepte in met zijn gasten en daartoe zijn de vensterbankgesprekken van Margreet Dolman een mooi middel. De spontane inbreng van voorbijgangers is daarbij overigens ook altijd welkom. Ook maakt Haenen (als zichzelf, als Margreet Dolman of als Dominee Gremdaat) interactieve gesprekken op locatie.

Disc 4: Karakters en Humor
Bob Guttering, zijn (ex-)vrouw Emmy Kapoek en haar moeder Raldy Kapoek maken heel wat mee. Ook zwerver Buster Fonteyn leidt een veelbewogen bestaan, dat hij ook hartstochtelijk bezingt. Voor de morele beschouwingen en verdieping zorgt Dominee Eppe Gremdaat. Zijn emotionele en passievolle preken zijn een weldaad voor de geest.

Woont u in Belgie dan kunt U niet via Ideal betalen. U kunt uw bestelling op een ander manier plaatsen. Stort het bedrag van uw bestelling vermeerderd met de hogere verzendkosten ( E 3,50 voor een DVD (of boek) of E 5,50 voor een T-shirt) op onze belgische ING rekening : 310-1604634-49 tnv Betty Asfalt Produkties , Amsterdam en stuur daarnaast een mail naar kantoor@bettyasfalt.nl en vermeld uw bestelling en uw naam en adres. Zo gauw uw betaling binnen is sturen wij het bestelde op.MargreetDVD 12
Plaats in mandje
Prijs: € 12,00


Vergroten


10,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

Bekijk hier de trailer
Margreet Dolman over haar 12e MargreetDVD:
In deze tijd van cultuurbezuinigingen, televisiearmoede en totale vervlakking zijn wij toch echt wel een lichtpunje. Ik hoop dat je ons idealisme blijft steunen zodat wij steeds beter en steeds vaker onze zin door kunnen drijven. Wij zijn, zoals je misschien weet, onafhankelijk van subsidie en reclame. Wij doen precies wat we willen doen en zullen dat ook blijven doen. En ik zeg wij omdat we het met een heel team doen. Geniet van deze echte mensendvd, met prachtige gesprekken en reportages.

Onafhankelijkheid en idealisme zullen zegevieren!

Op deze dvd o.a.:

Jeroen en Sjors bij Oprah Winfrey, aangrijpend verslag van twee fans die tot Oprah door wisten te dringen. Zou Jeroen ook met haar naar bed gaan? Waar liggen de grenzen? Alleen op deze MargreetDVD het antwoord.

Bob Guttering en Emmy Kapoek, samen in bed praten over geluk, werk en hun kind.

Dwelling in bed ain't bad IN LONDEN!  meeslepende reportage van het grote Nederlandse toneelsucces.

Dominee Gremdaat op bezoek bij twee liefdesvriendinnen die een natuurcamping leiden in de Provence. De vrouwen zijn streng maar rechtvaardig en daardoor is er nog totale rust. Voor het grootste gedeelte van het jaar streng verboden voor kinderen.

Leo Pottegieter, bizarre ervaring van Margreet Dolman

Buster Fonteyn, is de populaire zwerver nog steeds misselijk?

Dominee Gremdaat snijdt een interessant onderwerp aan; zijn mensen die zeggen wat ze denken wel altijd zo eerlijk?

Margreet Dolman blikt vooruit, wat staat er het komende seizoen te gebeuren.


MargreetDVD 11
Plaats in mandje
Prijs: € 12,00


Vergroten
10,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

Fijn persoon! 
Wat een prachtige Margreetdvd hebt u nu in handen. Met interviews, dialogen, reisverslagen en veel humor. Unieke bijdragen die je niet zult zien op Ned 1,2 of 3 en ook niet op de commerciële zenders maar wél op uw eigen tv.


Het fijne van de Margreetdvd is dat je kunt kijken wanneer en met wie je maar wilt. 
Veel plezier met Margreetdvd nummer 11
Je,
Margreet 

Inhoud:
Erik van Muiswinkel - Zeldzaam openhartig
Jeroen Krabbé - Schilder in Londen
Erwin Olaf - Zo ontspannen zie je hem nooit
Dominee Gremdaat - Verheugen op de toekomst
Nick Preusterink - Voor het eerst in New York
Jeroen en Hella - Vreemde karakters?


 NIEUW
 Hella en Jeroen

Klik op deze foto voor de promo met een introductie van Margreet Dolman
Dominee Gremdaat in Europa
Plaats in mandje
Prijs: € 12,00


Vergroten
DVDTV nr.2, 10,00 euro + 2,-- euro verzendkosten.

Wat is Europa toch mooi…
kent u die uitdrukking? Ik moest daar aan denken toen ik bezig was deze dvd samen te stellen. Voor de Margreetdvd heb ik de afgelopen jaren diverse plaatsen bezocht o.a. Londen, Berlijn en Oslo en telkens werd ik getroffen door de schoonheid en menselijkheid. 


Daarom vond ik het een goed idee van Betty Asfalt om de hoogtepunten van die reizen op één dvd te zetten, aangevuld met nieuwe informatie en nieuwe beelden van nieuwe plaatsen, zoals het schitterende Venetië. Het is een dvd geworden die je vaker kan bekijken omdat je telkens weer andere aspecten ziet en wellicht doormijn woorden en inzichten gesteund wordt in de zoektocht naar rust, evenwicht en liefde. Ik krijg nu alweer zin om mijn reizen te vervolgen...

Ik wens u veel kijkplezier en een fijne voortzetting.

Eppe Gremdaat

Bekijk het youtube filmpje van Dominee Gremdaat over zijn reisdvd.
Klik hier of op onderstaande foto
Jeroen Krabbe DE ONDERGANG VAN ABRAHAM REISS Atelierbezoek Paul Haenen
Plaats in mandje
Prijs: € 12,00


Vergroten

DVDTV nr1, 10,00 euro + 2,-- euro verzendkosten.

Het was een aangijpende belevenis om Jeroen Krabbé, in zijn atelier, zo intens en zo meeslepend de schilderijencyclus over de levensloop van zijn grootvader, Abraham Reiss, te zien presenteren.
Een dag voordat de negen schilderijen naar Museum de Fundatie in Zwolle vervoerd werden, sprak ik met hem. Voor het eerst gaan ze aan het publiek getoond worden.
Beklemmend, maar vol liefde praat Krabbé over zijn grootvader. Een vredelievende man die in 1943 in het vernietigingskamp Sobibor zijn einde vond. Het gesprek werd geen gesprek maar de neerslag van een dialoog tussen een bevlogen kunstenaar en zijn creaties.

Paul Haenen

Deze DVD is ook verkrijgbaar met Engelse en Duitse ondertiteling.
(Als u deze versie wilt, vermeld u dat dan bij opmerkingen)Abonnement MargreetDVD
Plaats in mandje
Prijs: € 49,50


Vergroten
Margreetdvd verschijnt eens per twee maanden. Een abonnement van 6 dvd's kost 49,50 euro
MargreetDVD 10
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

Fijn persoon!

Wat zul je blij zijn met deze nieuwe MargreetDVD, de tiende alweer! Met prachtige ontmoetingen, oprechte intresse, humor en levensinzicht. Zoals je de gasten bij ons ziet zie je ze nergens. Kwetsbaar, openhartig en vol energie.

INHOUD:

André van Duin
- Rustig en vol humor
Viktor & Rolf - Lief, geniaal en teder
Herman Gordijn - Aangrijpend en meeslepend
Gerrit Komrij over Herman Gordijn
Dominee Gremdaat
- Wijs en hartverwarmend
In bed is het fijn toeven - Jaloersmakend in bed

EXTRA
Emmy en Raldy Kapoek


MargreetDVD 9
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

Ook op deze Margreet dvd weer reportages, interviews en ontmoetingen die je op de normale publieke en commerciële tv niet ziet. Wij strijden tegen de vervlakking, hebben oog voor eigenzinnigheid en streven naar een nieuwe stroming waarin oorspronkelijkheid, idealisme en bevlogenheid de boventoon voeren.Op deze Margreetdvd o.a. een opzienbarende ontmoeting met dominee Gremdaat met de prostituee Mien. Een ontmoeting ooit uitgezonden door net5 maar als eerbetoon aan de anderhalf jaar geleden overleden prostituee, nu op deze Margreetdvd. 

INHOUD:
De dominee en de prostituee - Eerbetoon aan blonde Mien
Tessa en Gerdo - Terug uit Azie (laatste aflevering van de wereldreis per trein)
Margreet belt met ... - Nick Preusterink in Kuala Lumpur
Cruisen met Mike Starink

MargreetDVD 8
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

Ik hoop dat u met veel plezier Margreet DVD 8 gaat bekijken! Fijn dat er in deze wereld van veel hetzelfde toch telkens weer iets anders opduikt. En dat u iemand bent die voor dat andere kiest. Een afwijkend geluid, een zuivere kijk, een afhankelijk inzicht. Ook deze dvd is haast een ideale televisieavond. Een fijne reisreportage van dominee Gremdaat, ontroerende interviews met o.a. de dichter Hans Verhagen, de schrijver Arthur Japin en fluitvirtuoos Geert Chatrou en tenslotte ook bekentenissen van mij zelve. Geniet van onafhankelijkheid. Geniet van de MargreetDVD.

INHOUD:
Arthur Japin - De wereld van ...
Gremdaat in Oslo - zoektocht naar geluk
Margreet en Rita Verdonk - Ken je me nog?
Hans Verhagen - Dolman bij P.C. Hoofdprijswinnar
Geert Chatrou - Schoonhuid van het fluiten


MargreetDVD 7
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten
Wat goed dat u deze 7e margreetdvd in uw handen hebt! Nu nog gaan kijken. Ik ben benieuwd wat u er van vindt want zelf heb ik weer erg mijn best gedaan om er een gevarieerd geheel van te maken. En we verschijnen nu ook voor het eerst in breedbeeld! Wat fijn hé, dat ik, met een gemotiveerd ploegje, zo mijn eigen weg ga. Niet rekening hoef te houden met tv- wetten, net managers, reclame-inkomsten en omroepbazen. Ik doe wat ik vind dat ik moet doen. Eerlijk en bevlogen. Ik geeft mensen de ruimte die ruimte verdienen. Ik blijf dat doen zolang u vindt dat ik dat moet doen en zolang u een vreugdekreetje slaakt als u weer een nieuwe margreetdvd in uw handen hebt zoals nu. Veel plezier met nummer 7, Margreet Dolman

INHOUD:
Dominee Gremdaat - Weet wat wijsheid is!
Tessa en Gerdo - In Tibet en Nepal
Schoonheid - Van een veulen
Mike Starink - Over homo's
Liftend - Naar de Noorpool


MargreetDVD 6
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

Dominee Gremdaat zoekt problemen...
In deze aflevering vindt een nog jeugdig persoon dat hij op Mark Rutte lijkt. Hij ervaart dat als een hinderlijk probleem en vraag dominee Gremdaat om raad. Dominee Gremdaat zoekt problemen (en lost op) wordt een terugkerende rubriek op de MargreetDVD .


Dolman's Hyves Vrienden Avond
Margreet Dolman heeft bijna 1400 Hyves vrienden en voor een kleine honderd heeft ze in haar theater Het Betty Asfalt Complex een vriendenavond georganiseerd. Wat een sfeer, wat een fijne en vooral openhartige mensen. Wat leuk om naar oprechte medemensen te kijken. En minder soft dan u nu misschien denkt.

Raldy en Emmy Kapoek zingen!
Moeder en dochter proberen elkaar te begrijpen maar hun pogingen stranden maar al te vaak, zoals bij zoveel mensen. Gaat het samen zingen ze beter af?

Wat vind je mooi aan je partner?
Een man vertelt welk onderdeel hij mooi aan zijn vrouw vindt zijn vrouw vertelt wat zij mooi aan haar man vindt en een andere man vertelt welke onderdelen hij mooi aan zijn vriend vindt. Onthullend en ontroerend.

Gerdo en Tessa in China
Weer een verrassend en vaak ontroerend verslag van de twee jonge Nederlanders die een wereldreis per trein maken. Margreet Dolman heeft een prachtig telefoongesprek met Gerdo en Tessa en ondertussen laten de twee avonturiers zien wat ze onderweg allemaal gefilmd hebben. Zo mooi en zo meeslepend. Ik denk dat menigeen ook zo'n reis zou willen maken!

Emile en Margreet BeatBoxen in Oldenzaal
Tijdens de voorstelling Haenen en Dolman: Rechtstreeks Sprankelend in Oldenzaal was Emile van Wijk de gast. In elke plaats ontvangt Margreet Dolman een plaatselijke muzikant. Emile is niet alleen beatboxer maar ook multimedia talent. Op deze MargreetDVD een onverwachte muzikale uitbarsting.


MargreetDVD 5
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten 
Dominee Gremdaat in Florence!
Prachtige beelden van een van de mooiste steden ter wereld.

Gerdo en Tessa met de trein de wereld rond, deel 1
Twee bevlogen twintigers maken in 2 jaar een treinreis over de gehele wereld.

Buk nog een keer
De omstreden videoclip van het eveneens omstreden liedje van Margreet Dolman over een bukkende jongen. Voor het eerst op dvd. Vindt u de broeken die openscheuren tijdens het diepe bukken ook te ver gaan? Oordeel zelf.

Rick de Leeuw
Fijn gesprek met een van de interessantste tekstdichters en zangers die Nederland heeft. Openhartig en gepassioneerd.

Rust en Rumoer

Suzanna Noort en Merel Zwart maakten unieke beelden in USA, Provincetown en omgeving.

Margreetdvd5 bevat weer zeer uniek materiaal, nog nimmer op tv uitgezonden speciaal voor de dvd gemaakt. (Met uitzondering van Buk nog een keer).

MargreetDVD 4
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten
Dit is alweer de vierde aflevering van het eerste dvd-tijdschrift ter wereld. We hebben weer met heel veel enthousiasme aan Margreet DVD gewerkt. Wat fijn dat u in zo grote getale inziet dat Margreet DVD meer is dan een gewone televisieavond. Bevlogenheid en idealisme staat bij ons voorop, nou, waar heb je dat nog. Ik hoop dat u weer met heel veel plezier naar deze Margreet DVD gaat kijken. Het fijne is dat u niet achter elkaar hoeft te kijken. Neem de tijd en kies zelf uw ideale kijktijdstip uit. En hang aan de grote klok dat er in Nederland nog bevlogen tv-makers zijn.


MargreetDVD 3
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten
Dit is alweer de derde aflevering van het eerste dvd-tijdschrift ter wereld. We hebben weer met heel veel enthousiasme aan Margreet DVD gewerkt. Wat fijn dat u in zo grote getale inziet dat Margreet DVD meer is dan een gewone televisieavond. Bevlogenheid en idealisme staat bij ons voorop, nou, waar heb je dat nog. Ik hoop dat u weer met heel veel plezier naar deze Margreet DVD gaat kijken. Het fijne is dat u niet achter elkaar hoeft te kijken. Neem de tijd en kies zelf uw ideale kijktijdstip uit. En hang aan de grote klok dat er in Nederland nog bevlogen tv-makers zijn.


MargreetDVD 2
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten
Het eerste nummer van Margreet DVD is met groot enthousiasme ontvangen. Daar ben ik blij om maar ik ben vooral blij dat u beseft dat we met iets totaal nieuws bezig zijn. Vooral het eigenzinnige, het oorspronkelijke en de volledige onafhankelijkheid van omroep en commercie spreekt u aan. Daarom hebben we met extra plezier het tweede nummer van dit unieke beeldtijdschrift gemaakt. Ook in deze aflevering meer dan 1 ½ uur kunst, humor en bevlogenheid. Laat u meeslepen en bepaal zelf wat u gaat zien en wanneer. Met deze Margreet DVD bent u uw eigen omroep en bepaalt u zelf uw prime time. Kan het mooier?


MargreetDVD 1
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten
Dit is het eerste nummer van het eerste dvd-tijdschrift ter wereld - Margreet dvd. Margreet dvd zal eens per twee maanden verschijnen en meer dan 1,5 uur kunst, informatie en humor bevatten. Zelf bepaal je wat je gaat bekijken. De hele dvd ineens of een enkel onderwerp. Vandaag dit morgen dat. Magreet dvd is meer dan een ideale televisieavond. Het is een totaalbelevenis. De bevolgenheid en authenticiteit spat er van af. Kijk en oordeel zelf.

Zie de zon weer schijnen DVD
Plaats in mandje
Prijs: € 12,00


Vergroten
10,-- euro + 2,-- euro verzendkosten.Dominee Eppe Gremdaat is misschien wel de bekendste en prettigste dominee van Nederland. Talloze mensen vinden troost en frisse inzichten door de onconventionele manier waarop ds. Gremdaat tegen het leven aankijkt. Zonder het ooit te hebben over het geloof of belerend te zijn reikt hij eenieder onverwachte manieren aan om kleine en grote problemen het hoofd te bieden, en geeft hij nieuwe motivatie om dagelijks positiever, gelukkiger en dynamischer in het leven te staan.

Op deze dvd treft u 10 opbeurende preken om de donkere dagen van het najaar vol goede moed door te komen.


Bevat de volgende preken:

1. Optimisme kun je leren
2. Tegen de vakantie opzien
3. Ik wil uit het vak stappen
4. Buiten is het lente maar binnen is het winter
5. Kan een homo hetero worden
6. Beledigen....kent u die uitdrukking?
7. Ik zoek naar evenwicht in mijn leven
8. Bezetting
9. Ik ben verliefd
10. Ik zoek in december altijd zo naar liefde
Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl