Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
MENS&GEVOELENS
Los nummer €5.90 + €1.60  verzendkosten. Voor buitenland komen er extra verzendkosten bij. informatie : kantoor@bettyasfalt.nl
Winkel verderMijn winkelmandje
MargreetDVD 6
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

Dominee Gremdaat zoekt problemen...
In deze aflevering vindt een nog jeugdig persoon dat hij op Mark Rutte lijkt. Hij ervaart dat als een hinderlijk probleem en vraag dominee Gremdaat om raad. Dominee Gremdaat zoekt problemen (en lost op) wordt een terugkerende rubriek op de MargreetDVD .


Dolman's Hyves Vrienden Avond
Margreet Dolman heeft bijna 1400 Hyves vrienden en voor een kleine honderd heeft ze in haar theater Het Betty Asfalt Complex een vriendenavond georganiseerd. Wat een sfeer, wat een fijne en vooral openhartige mensen. Wat leuk om naar oprechte medemensen te kijken. En minder soft dan u nu misschien denkt.

Raldy en Emmy Kapoek zingen!
Moeder en dochter proberen elkaar te begrijpen maar hun pogingen stranden maar al te vaak, zoals bij zoveel mensen. Gaat het samen zingen ze beter af?

Wat vind je mooi aan je partner?
Een man vertelt welk onderdeel hij mooi aan zijn vrouw vindt zijn vrouw vertelt wat zij mooi aan haar man vindt en een andere man vertelt welke onderdelen hij mooi aan zijn vriend vindt. Onthullend en ontroerend.

Gerdo en Tessa in China
Weer een verrassend en vaak ontroerend verslag van de twee jonge Nederlanders die een wereldreis per trein maken. Margreet Dolman heeft een prachtig telefoongesprek met Gerdo en Tessa en ondertussen laten de twee avonturiers zien wat ze onderweg allemaal gefilmd hebben. Zo mooi en zo meeslepend. Ik denk dat menigeen ook zo'n reis zou willen maken!

Emile en Margreet BeatBoxen in Oldenzaal
Tijdens de voorstelling Haenen en Dolman: Rechtstreeks Sprankelend in Oldenzaal was Emile van Wijk de gast. In elke plaats ontvangt Margreet Dolman een plaatselijke muzikant. Emile is niet alleen beatboxer maar ook multimedia talent. Op deze MargreetDVD een onverwachte muzikale uitbarsting.Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl