Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
Onverwacht vrolijk
Mooi zwart T-shirt met de tekst: "Onverwacht vrolijk... kent u die uitdrukking? (ds. Gremdaat)" Verkrijgbaar in de maten: M L XL XXLVermeld bij uw bestelling welke maat u wilt.
Winkel verderMijn winkelmandje
MargreetDVD 7
Plaats in mandje
Prijs: € 10,00


Vergroten
8,00 euro + 2,-- euro verzendkosten
Wat goed dat u deze 7e margreetdvd in uw handen hebt! Nu nog gaan kijken. Ik ben benieuwd wat u er van vindt want zelf heb ik weer erg mijn best gedaan om er een gevarieerd geheel van te maken. En we verschijnen nu ook voor het eerst in breedbeeld! Wat fijn hé, dat ik, met een gemotiveerd ploegje, zo mijn eigen weg ga. Niet rekening hoef te houden met tv- wetten, net managers, reclame-inkomsten en omroepbazen. Ik doe wat ik vind dat ik moet doen. Eerlijk en bevlogen. Ik geeft mensen de ruimte die ruimte verdienen. Ik blijf dat doen zolang u vindt dat ik dat moet doen en zolang u een vreugdekreetje slaakt als u weer een nieuwe margreetdvd in uw handen hebt zoals nu. Veel plezier met nummer 7, Margreet Dolman

INHOUD:
Dominee Gremdaat - Weet wat wijsheid is!
Tessa en Gerdo - In Tibet en Nepal
Schoonheid - Van een veulen
Mike Starink - Over homo's
Liftend - Naar de NoorpoolBetty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl