Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
MargreetDVD 14
9,95 euro + 2,-- euro verzendkostenvrolijke diepte... kent u die uitdrukking?Ik moest daar aan denken toen ik deze dvd mocht aanschouwen. Bijna 3 uur lang louter gepassioneerde mensen. De een gee
Winkel verderMijn winkelmandje
MargreetDVD 12
Plaats in mandje
Prijs: € 12,00


Vergroten


10,00 euro + 2,-- euro verzendkosten

Bekijk hier de trailer
Margreet Dolman over haar 12e MargreetDVD:
In deze tijd van cultuurbezuinigingen, televisiearmoede en totale vervlakking zijn wij toch echt wel een lichtpunje. Ik hoop dat je ons idealisme blijft steunen zodat wij steeds beter en steeds vaker onze zin door kunnen drijven. Wij zijn, zoals je misschien weet, onafhankelijk van subsidie en reclame. Wij doen precies wat we willen doen en zullen dat ook blijven doen. En ik zeg wij omdat we het met een heel team doen. Geniet van deze echte mensendvd, met prachtige gesprekken en reportages.

Onafhankelijkheid en idealisme zullen zegevieren!

Op deze dvd o.a.:

Jeroen en Sjors bij Oprah Winfrey, aangrijpend verslag van twee fans die tot Oprah door wisten te dringen. Zou Jeroen ook met haar naar bed gaan? Waar liggen de grenzen? Alleen op deze MargreetDVD het antwoord.

Bob Guttering en Emmy Kapoek, samen in bed praten over geluk, werk en hun kind.

Dwelling in bed ain't bad IN LONDEN!  meeslepende reportage van het grote Nederlandse toneelsucces.

Dominee Gremdaat op bezoek bij twee liefdesvriendinnen die een natuurcamping leiden in de Provence. De vrouwen zijn streng maar rechtvaardig en daardoor is er nog totale rust. Voor het grootste gedeelte van het jaar streng verboden voor kinderen.

Leo Pottegieter, bizarre ervaring van Margreet Dolman

Buster Fonteyn, is de populaire zwerver nog steeds misselijk?

Dominee Gremdaat snijdt een interessant onderwerp aan; zijn mensen die zeggen wat ze denken wel altijd zo eerlijk?

Margreet Dolman blikt vooruit, wat staat er het komende seizoen te gebeuren.Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl