Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
MargreetDVD 4
8,00 euro + 2,-- euro verzendkostenDit is alweer de vierde aflevering van het eerste dvd-tijdschrift ter wereld. We hebben weer met heel veel enthousiasme aan Margreet DVD gewerkt. Wat fijn dat u in z
Winkel verderMijn winkelmandje
Jeroen Krabbe DE ONDERGANG VAN ABRAHAM REISS Atelierbezoek Paul Haenen
Plaats in mandje
Prijs: € 12,00


Vergroten

DVDTV nr1, 10,00 euro + 2,-- euro verzendkosten.

Het was een aangijpende belevenis om Jeroen Krabbé, in zijn atelier, zo intens en zo meeslepend de schilderijencyclus over de levensloop van zijn grootvader, Abraham Reiss, te zien presenteren.
Een dag voordat de negen schilderijen naar Museum de Fundatie in Zwolle vervoerd werden, sprak ik met hem. Voor het eerst gaan ze aan het publiek getoond worden.
Beklemmend, maar vol liefde praat Krabbé over zijn grootvader. Een vredelievende man die in 1943 in het vernietigingskamp Sobibor zijn einde vond. Het gesprek werd geen gesprek maar de neerslag van een dialoog tussen een bevlogen kunstenaar en zijn creaties.

Paul Haenen

Deze DVD is ook verkrijgbaar met Engelse en Duitse ondertiteling.
(Als u deze versie wilt, vermeld u dat dan bij opmerkingen)
Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl