Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
MENS&GEVOELENS
Los nummer €5.90 + €1.60  verzendkosten. Voor buitenland komen er extra verzendkosten bij. informatie : kantoor@bettyasfalt.nl
Winkel verderMijn winkelmandje
MargreetDVD is TV op DVD
Geplaatst op 15/3/2010 door de redactie.


Om niet afhankelijk te zijn van de inzichten en opvattingen van omroepleiders en netmanagers zijn we 4 jaar geleden gestart met het dvd project MargreetDVD. Een onafhankelijk en eigenzinnig dvd-magazine met interviews, sketches, reportages, kunst, humor en belevenissen. 

Anderhalf uur bevlogen televisie op 1 dvd. In een tijd waarin de commercie steeds verder oprukt, ook bij de publieke omroep, is dit onafhankelijk geluid een verademing. Door de voortschrijden technische mogelijkheden was het mogelijk om dit project te starten en is het ook mogelijk het vol te houden. 

Het is uniek dat we precies kunnen doen waar we zin in hebben en dat we een publiek hebben dat die eigenzinnigheid en artistieke bevlogenheid waardeert. Hoe meer mensen in onze idealen geloven hoe vaker we kunnen gaan verschijnen. 

Wij proberen een alternatief te zijn van de publieke en commerciële omroep, een alternatief voor de verschraling en vervlakking. Wij willen aantonen dat je wel lange gesprekken kan voeren, dat je niet vanuit een format hoeft te denken, dat de waarheid elke dag opnieuw uitgevonden kan worden. Al 14 MargreetDVD’s gaan we ons eigen gang, dankzij de steun van de abonnees. Kies voor bevlogenheid neem een abonnement. P.S. dit is oude informatie en wordt eerdaags aangepast. In plaats van de DVD is het tijdschrift Mens&Gevoelens weer teruggekomen Zie daar via de homepagina.

Losse nummer zijn ook verkrijgbaar in onze winkel.Abonnement Margreetdvd
Geplaatst op 11/2/2010 door de redactie.

Een abonnement op de MargreetDVD kost 49,50 voor 6 dvd's. MargreetDVD is tv op dvd en verschijnt een keer per 2 maanden.

Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl