Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
Dominee Gremdaat in Europa
DVDTV nr.2, 10,00 euro + 2,-- euro verzendkosten.Wat is Europa toch mooi… kent u die uitdrukking? Ik moest daar aan denken toen ik bezig was deze dvd samen te stellen. Voor de Margree
Winkel verderMijn winkelmandje
MENS&GEVOELENS NR 92 is uit!Ga hier naar onze winkel voor een nummer of abonnement Mens & Gevoelens werd in 1988 door Margreet Dolman en Dammie van Geest opgericht omdat zij vonden dat er behoefte was aan een laagdrempelig cultureel/humoristisch tijdschrift. Het bleek te kloppen want in korte tijd had M&G tegen de 3000 abonnees en een losse verkoop van ongeveer 2000. Negen jaar geleden - na 85 nummers - ging M&G over in de MargreetDVD, het eerste videotijdschrift ter wereld.Maar de dvd markt stortte in en sleepte de MargreetDVD mee. Veertien afleveringen verschenen er.


Nu, na de digitale revolutie, is er weer behoefte aan echt papier. Jong en oud wil weer iets tastbaars hebben, iets menselijks. Heerlijk... papier kan kreukelen, vergelen, scheuren en je kan een papieren tijdschrift lekker in bed, in de trein, op de wc of rustig op de bank lezen. Heerlijk dat je het kunt bewaren en dat het echt helemaal van jou is. Papier is, net als vinyl, weer helemaal hot. En het fijne is dat we voor de liefhebbers Mens&Gevoelens
Papier combineren met Mens & Gevoelens Digitaal. Dat moet niet maar het kan wel.
Abonnees op M&G hebben toegang tot M&Gtv. Daarop gesprekken van Margreet Dolman in de vensterbank, mooie reisreportages, dialogen van Bob Guttering met Vicky Schuifmakker, preken van Dominee Gremdaat en fraai archiefmateriaal.Mens & Gevoelens is uniek vanwege het ontbreken van een doelgroep en het ontbreken van een businessplan. Het is ook uniek omdat het voor iedereen open staat. Beginnende en gevestigde schrijvers, dichters, schilders en journalisten. In het verleden debuteerde menig schrijver, dichter, fotograaf of tekenaar in M&G.De herstart vond in april 2015 plaats en er zijn medio november al weer vier nummers verschenen.Iedereen kan bijdragen leveren aan M&G.Kopij kunt u sturen naar redactie@bettyasfalt.nl en de redactie beslist of het geplaatst wordt.

Toen we vorig jaar weer met Mens&Gevoelens begonnen waren de reacties zeer positief en de van alle kanten beloofde men abonnee te worden. Dat gebeurde ook vaak maar nog niet genoeg en daarom - voor onze bestaanszekerheid en als bewijs dat u ons blad waardeert - roepen we u, als losse lezer, toch nog eens op om vooral abonnee te worden.

Het kost maar 32,50 Euro voor zes nummers (één jaargang) en we gaan het komende seizoen af en toe speciale avonden/middagen organiseren waar u alleen als abonnee voor wordt uitgenodigd en bij sommige reguliere voorstellingen geeft u voorrang bij het reserveren en soms korting op de kaartjes.

DAARNAAST KRIJGT U OOK EEN WELKOMSTCADEAU EN DAT IS NAAR KEUZE:
1. Een gesigneerd, genummerd en op naam gesteld gedicht van Margreet Dolman
2. Een DVD van Dominee Gremdaat ‘In Europa' . Reizen naar o.a.Oslo, Berlijn, Londen en Amsterdam
3. Een DVD van Dominee Gremdaat met Tien Opbeurende Preken


U wordt abonnee door 32,50 Euro te storten op bankrek. NL43INGB0657545562 tnv Betty Asfalt Produkties en vermeld het gewenste


Meer informatie vind je hier : www.mensengevoelens.nl


Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl