Inschrijven nieuwsbrief
Ontvang voortaan de gratis Betty Asfalt Nieuwsbrief per e-mail: nieuws, shows, video's, speciale acties en kortingen, en meer.

E-mail:
Inschrijven

In het gastenboek
Weleerwaarde zeergeleerde heer Dominee. Gremdaat, Vrijdagavond in Breda een geweldige avond gehad (door Jos en Sita van Overveld de Wit)
Bekijk meer

In onze winkel
MargreetDVD 7
8,00 euro + 2,-- euro verzendkostenWat goed dat u deze 7e margreetdvd in uw handen hebt! Nu nog gaan kijken. Ik ben benieuwd wat u er van vindt want zelf heb ik weer erg mijn best gedaan om er een gev
Winkel verderMijn winkelmandje
DVD-B0X Paul Haenen tot nu toe


Bestel deze DVD-box hier voor slechts 24,95
(+ 2 euro verzendkosten) Wilt u een gesigneerd exemplaar van Paul Haenen ontvangen. Dan moet u bij betaling via Ideal bij opmerkingen: gesigneerd zetten.


Programmamaker, acteur, schrijver en journalist Paul Haenen is op 30 april 65 jaar geworden. Ter gelegenheid daarvan is er op 27 april een dvd-box met hoogtepunten van de afgelopen 45 jaar verschenen.


Het instituut voor Beeld en Geluid, Strengholt Multimedia en Betty Asfalt Produkties presenteren de vierdelige DVD-box PAUL HAENEN TOT NU TOE.

Het eerste exemplaar werd op 27 april door acteur Jeroen Krabbé aan Paul Haenen, in aanwezigheid van vrienden en bekenden, uitgereikt in het Betty Asfalt Complex in Amsterdam.Paul Haenen begint zijn carrière op 17-jarige leeftijd bij jeugdomroep Minjon. Niet lang daarna volgt zijn bijzondere, soms licht absurdistische, journalistieke werk op radio en televisie voor onder andere de VARA, KRO en VPRO. Vanaf eind jaren 80 maakt hij nagenoeg een decennium lang zijn human interest-programma’s voor de VPRO televisie, dikwijls vanuit het Betty Asfalt Complex, zijn eigen theater. Ook maakt hij televisieprogramma’s voor Net 5, RTL 4 en de NPS. Haenen is verder bekend als de stem achter Bert en Grover in Sesamstraat. Samen met zijn partner Dammie van Geest maakt Haenen MargreetDVD, zijn eigen dvd-tijdschrift – het enige ter wereld – en schrijft en regisseert hij toneelstukken.

De vier DVD’s van Paul Haenen Tot nu toe beslaan een periode van ruim 45 jaar; van Haenens allereerste tv-beelden, als 17-jarige achter de microfoon bij Minjon, tot en met zijn meest recente werk voor Volkskrant TV en MargreetDVD.

Klik op foto of hier voor de trailerDaartussen ligt een rijk gevarieerd en imposant televisie-oeuvre waaruit de hoogtepunten worden getoond. Het brutale jonge hondenprogramma van de VPRO Later, het alom geprezen Waar Gebeurd, Margreet Dolmans wekelijkse telefoontje naar Sonja Barend en natuurlijk Sesamstraat.

Verder uiteraard veel aandacht voor de programma’s die hij gedurende de jaren ‘90 maakt voor de VPRO: Paul Haenen vijf over zes, Dolman’s vrolijke vrijdag en Haenen voor de nacht, om er maar een paar te noemen. Hieruit een rijke bloemlezing van ontroerende en strijdbare reportages, al dan niet gemaakt met de voor Haenen zo typerende vingercamera, heerlijke uitspattingen van Margreet Dolman en mooie menselijke gesprekken met onder anderen Rita Reys, Tosca Niterink, Jeroen Krabbé, Ramses Shaffy, Hedy d’Ancona, Hans van Mierlo, Arjan Ederveen, Hans van Manen, Viktor & Rolf en vele anderen.

Naast Margreet Dolman zijn op deze DVD-box natuurlijk ook alle overige bekende en geliefde karakters te zien: Dominee Gremdaat, Buster Fonteyn, Emmy en Raldy Kapoek en Bob Guttering.Betty Asfalt Complex, Nieuwezijds Voorburgwal 282, 1012RT Amsterdam, Kassa (reserveringen): 020 - 6264695, Betty Asfalt Produkties: 020 - 6204748, kantoor@bettyasfalt.nl